Seinäjoen Isännöintikulma Oy tiedottaa:

julkaistu 5.1.2022

Toimistomme on suljettuna 6. ja 7. tammikuuta 2022. Asiakaspalvelu aukeaa maanantaina 10.1.2022 klo 9. Fyysinen asiakaspalvelu vain ajanvarauksella. Pyydämme käyttämään sähköisiä kanavia, mikäli se vain on mahdollista. Toimistolla asioita pyydetään käyttämään kasvomaskia. Ethän tule sairaana/flunssaisena toimistolle!

Tänään avattu sähköinen asiointikanava Viilu on otettu hienosti käyttöön. Jos et ole vielä kirjautunut palvelun käyttäjäksi, niin hoidathan kirjautumisen pikaisesti.

julkaistu 19.11.2021

Toimistomme remontti on valmistumassa noin viikkoa etuajassa. Asikaspalvelumme on avoinna arkisin ma – to klo 9 – 11 ja 12 – 15.

julkaistu 10.11.2021

Assi-asukassivustot muuttuvat tammikuun alussa Viilu talosivuiksi. Osakas- ja asukastiedotteet postitetaan lähiaikoina kaikille kohteidemme osakkaille ja asukkaille. Seuraa postiasi. 

julkaistu 5.10.2020

Me Seinäjoen Isännöintikulma Oy:ssä toimimme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja pidämme tästä syystä toimistomme ovet lukittuina. Pyydämme teitä välttämään fyysistä asiointia toimistollamme. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai ASSI-sivujen kautta. Yhteystiedot ja ohjeistukset löytyvät linkin takaa. 

Koronatiedote 20201005

julkaistu 31.8.2020

Asiakaspalvelumme on siirtynyt ajanvaraukseen. Varauksen voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

julkaistu 20.5.2020

Uudet kotisivut avattu. Sivut laati Web Tech Design.

julkaistu 24.3.2020

Asukasohjeita koronatartuntojen ehkäisyyn

Lähtökohtaisesti taloyhtiön toiminta jatkuu kuten ennenkin, vaikka joku asukkaista olisi karanteenissa.  Karanteenissa olevan tulee ottaa huomioon, ettei hän ole lähikontaktissa taloyhtiön muiden asukkaiden tai esimerkiksi isännöinnin tai huollon kanssa.

Eristyksessä olevan tulee noudattaa eristystä koskevia ohjeita, joita hän on saanut infektiolääkäriltä. Eristyksessä olevan pitää ehdottomasti välttää kaikkia lähikontakteja muihin ihmisiin.

Taloyhtiössä suoritettavien kunnossapitotöiden ja muiden huoneistokäyntien tarpeellisuus arvioidaan etukäteen entistä tarkemmin epidemian aikana. Asuntoihin mennään ainoastaan silloin, kun on kyseessä vesivahingon kaltainen kiireellinen toimenpide, jota ei voi siirtää. Tällaisessa tilanteessa ohjeita kannattaa kysyä esimerkiksi valtakunnallisesta neuvontanumerosta 0295 535 535.

Jos isännöinnin tai huollon on kiireellisen korjaustarpeen takia päästävä käymään huoneistossa, on heillä oikeus tiedustella asukkaalta, onko huoneistossa eristyksessä tai karanteenissa olevia.

Osakkailla tai asukkailla ei ole velvollisuutta ilmoittaa isännöintiin, jos asukkaita on karanteenissa tai eristyksessä. Myöskään muiden terveyttä koskevia tietoja ei saa levittää naapureille. 

Yhteiset tilat käytössä poikkeuksin

Viranomaiset eivät ole antaneet käyttökieltoja koskien taloyhtiön yhteisiä tiloja kuten saunaa tai pesutupaa. Päätöksen mahdollisesta taloyhtiön yhteisten tilojen käytön rajoittamisesta tai kieltämisestä tekee tarvittaessa taloyhtiön hallitus.

Muut asukkaat voivat käyttää omia saunavuorojaan tai pyykkivuorojaan normaalisti, vaikka taloyhtiössä joku olisikin koronakaranteenissa.

Yhteisten tilojen käyttö karanteenin aikana on edelleen sallittua. Esimerkiksi pesutupaa voi käyttää silloin, kun siellä ei ole samanaikaisesti muita ihmisiä. Taloyhtiön lenkkisaunaan ei pidä mennä, jos epäilee sairastuneensa, sillä lenkkisaunassa voi olla muitakin asukkaita samaan aikaan.

Jos asukkaalla on kuitenkin laboratoriokokeissa varmennettu koronatartunta, kaikkien yhteistilojen käyttöä pitää välttää ja huomioida tartuntariski erityisen hyvin.

Taloyhtiön johto varmistaa, että siivousyritys noudattaa viranomaisten laatimaa siivousohjetta epidemian aikana.

Huomioi naapurit normaaliin tapaan

Taloyhtiöissä pätevät samat asumisen säännöt kuin ennenkin. Normaaliin elämään kuuluvat esimerkiksi musiikin kuuntelu ja lasten leikit. Jos etätöihin keskittyminen on vaikeaa, voi kokeilla soittaa itsekin taustamusiikkia tai käyttää kuulokkeita tai korvatulppia. 

Jatkuva tai tahallinen häiriköinti ei ole sallittua. Kuten milloin tahansa muulloinkin, kannattaa häiriöistä pyrkiä keskustelemaan asiallisesti. Koska viruksen leviämisen kannalta kasvokkaisia kontakteja on syytä välttää, voi naapurille kirjoittaa asiallisen lapun, jonka sujauttaa postiluukusta.

Poikkeustilanne voi ymmärrettävästi aiheuttaa stressiä, mutta ärsytyksen lisääntyessä kannattaa pysähtyä ja muistaa, että poikkeusolot koskevat kaikkia yhteisesti.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa ensisijaisesti viranomainen. Neuvontaa ja tietoa koronaviruksesta saa valtakunnallisesta neuvontapuhelimesta numerosta 0295 535 535.

Terveysneuvontaa saa omalta terveysasemalta, akuuteissa oireissa oman alueen terveydenhuollon päivystyksestä ja henkeä uhkaavassa tilanteessa hätänumerosta 112.

Seuraa myös THL:n verkkosivujen päivittyvää sivustoa.

julkaistu 10.12.2018
Uusi osoitteemme on Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki
Uusi puhelinnumeromme on 064 292 900

julkaistu 29.12.2015:
Uusi asbestilainsäädäntö 1.1.2016 alkaen:  Osakasremonteissa ennen 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee selvittää purettavan rakenteen asbestit.  Lisätietoja isännöitsijältäsi.

Seinäjoen Isännöintikulma Oy on mukana luotettavat kumppanit ohjelmassa. Lisätietoja www.tilaajavastuu.fi

Asunto-osakeyhtiölaki edellyttää, että osakkeenomistajan on ilmoitettava yhtiölle etukäteen kirjallisesti hallitsemassaan osakehuoneistossa suunnittelemastaan kunnossapitotyöstä. Ilmoitus osoitetaan yhtiön hallitukselle niin hyvissä ajoin, että hallitus ehtii käsitellä ilmoituksen (noin 1 kk ennen remontin alkamista). Ilmoitus on noudettavissa toimistoltamme sekä toimitettavissa sähköpostitse. Postin välityksellä toimitetuista lomakkeista veloitamme pienen toimitusmaksun.