ISÄNNÖINTIÄ NIIN KUIN SE KUULUU TEHDÄ – HUIPPUOSAAMISTA

Kilpailijoistamme meidät erottaa kaksi selkeää asiaa: intohimo työtämme kohtaan ja se, millainen olemme yrityksenä. Tämä näkyy työn laatuna, hyvänä palveluasenteena ja avoimena tiedonkulkuna. Me osaamme asiamme ja kanssamme on kiva tehdä yhteistyötä.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme kouluttautumalla ja tietoa hankkimalla.

ME HALLITSEMME TIEDON 

Taloyhtiönne kiinteistö-, taloustietoa ja asiakirjoja ylläpidetään alan parhaalla nykyaikaisella ohjelmistolla ja laitteistolla. Kaikki tieto saatavilla missä ja milloin vain niin halutessanne.

Ohjelmistoillamme ylläpidetään taloyhtiön taloushallintoa, kiinteistötietoja, omistaja- ja asukastietoja. Se toimii myös taloushallinnon sähköisenä arkistona. Saman järjestelmän kautta luodaan taloyhtiönne Assi-asukassivut, jonka kautta mm. hallinnoimme vikailmoitukset, muuttoilmoitukset sekä muutostyöilmoitukset.

TIETO LISÄÄ TURVAA

Seinäjoen Isännöintikulman asiakkaana voitte olla varmoja siitä, että yhtiönne talousasiat hoidetaan asiantuntemuksella ja osaamisella. Kun taloudenpito on ammattilaisten käsissä, voitte nukkua yönne rauhassa. Taloushallintomme perustuu täydelliseen läpinäkyvyyteen.

TILINTARKASTUS HELPPO SUORITTAA

Avoin ja järjestelmällinen taloushallinto mahdollistaa myös tilintarkastajille mahdollisuuden  milloin ja mistä tahansa tutustua taloyhtiön sen hetkiseen taloustilanteeseen.

Asiakaspalvelu

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu palvelee teitä henkilökohtaisesti.